четвъртък, 1 септември 2016 г.

Какво означава МЛМ и с какво е по-различен?

Тъй като има доста хора, които ми задават този въпрос, реших да ви напиша няколко думи за МЛМ бизнеса в България и като цяло:

В България обикновено за МЛМ бизнеса хората, които не са наясно с него, казват, че е пирамида.

В началото и за компаниите Орифлейм, Ейвън и ЛР говореха , че са пирамиди, а те и до днес носят дивиденти на хората, които са се включили в мрежовият им бизнес, особено тези, които са били първи! Дивидентите идват както от ползване на продуктите, така и от екипът, който се създава. 

МЛМ бизнесът предлага много добри възможности за развитие, но главното, с което трябва да започнете е РАБОТА В ЕКИП! Накратко представлява следното: един човек,  включва под себе си други хора, които да работят заедно с него и да предлага продуктите или услигите, които този първи човек предлага чрез дадена МЛМ комания, а после тези хора  включват други хора под тях, за да работят заедно и да правят същото предлагане на продуктите или услугите на тази МЛМ компания ...и така се гради мрежа от хора, които работят заедно в екип за продаване на продукти или услуги на дадена МЛМ компания. Чрез МЛМ бизнеса се получават и пасивни доходи.


МЛМ-ът е буквално да се хвалиш на приятелите си за новите обувки или якия филм, който си гледал току-що ама да ти плащат за това!

За добра финансова стабилност

Получаването на пасивни доходи, означава да сте на почивка и да получавате доходи; означава да сте на постоянна работа и да получавате допълнителни доходи; означава да пиете кафе с приятели и да поддържате финансовата стабилност на семейството си.

А най-хубавото тук е, че можете да включвате хора от ЦЯЛ СВЯТ под себе си - няма огранчение да работите заедно с приятел/познат/непознат/роднина от Европа, Азия, Америка, Австралия и Нова Зенландия.

Помислете си! 
Ако Ви се прави МЛМ бизнес с мен, пишете ми