Личен опит

Какво ме впечатли най-много в ЛР?
 
Аз започнах така наречената кариера в ЛР просто като обикновен потребител. Наложи ми се да си купя гел-сокът от Алое Вера и пробиотика им - имах здравословни проблеми, свързани със стомаха повече от 7 месеца.

За месец и половина нещата коренно се промениха и тогава реших да дам шанс и на козметиката. Купих си няколко неща от серията с алое вера и няколко от серията Микросилвър. Останах наистина впечатлена, вярвайте ми!

Първоначално ми се сториха скъпи нещата. Когато обаче вкъщи пристигна кашона с продуктите, видях колко гъсти като консистенция са и осъзнах, че дали ще ползвам по-малко количество от гъст продукт, или ще ползвам продукт с по-течна консистенция - като цена излиза близко, но като качество не винаги е така. ЛР наистина е качествена марка.

От своя личен опит мога да ви препоръчам няколко неща - тях ползвам постоянно:
- гел-сок от Алое Вера с мед - изключително полезен за хора със стомашни проблеми, язва, гастрит, колит, хроничен гастрит. Аз го комбинирах с пробиотик 12.
- пробиотик 12 - цели 12 щама и 1 милярд полезни бактерии в една капсулка! Това наистина е уникално, защото в повечето познати в България пробиотици щамовете са максимум 9, а полезните бактерии милиони, а не милиард. Освен това самата капсула на пробиотика от ЛР е специално направена да се разгражда чак в червата, преминавайки безпроблемно през стомаха - а това е важно, за да има резултат! Стига да могат да ги поглъщат цели капсулите, вашите деца могат също безпроблемно да приемат пробиотика, независимо от възрастта.
- Паста за зъби Алое Вера - изключително полезна за хора с парадонтит, слаби венци и тн, освежава добре.
- Паста за зъби Микросилвър - от серията със сребърни наночастици - много добре чисти и полира зъбите, спомага за премахване чувствителността на зъбите при топло и студено, много добре стяга венците, освежава прекрасно устата.
- Рол-он от серията Микросилвър - пак сребърната колекция - изключително ефикасен против изпотяване, напълно различен от останалите на пазара рол-они - мазен, затова се ползва по-малко количество, но не оставя абсолютно никакви следи по дрехите - нито мазни, нито жълто-бели, бъдете уверени в това! Няма аромат, което е прекрасно - все пак си имам парфюм за това.
- Балсам за тяло Алое Вера  и крем за ръце Алое Вера- невероятно овлажнява, няма силен аромат, което е супер.
- Гел за почистване на ръце без сапун от серията "Микросилвър" - това шишенце е винаги в чантата ми. Много е полезно, особено ако няма къде да си измиеш ръцете преди да хапнеш :)
- Лечебната аптечка за всяко семейство.- Тя включва спрей за бърза помощ, гел-концентрат от алое вера и крем алое вера с прополис. За какво са полезни те:

Спрей за пряко действие -  другото шишенце, което е винаги в чантата ми
Пръв помощник - уши, нос, гърло. Промивки на рани. При изгаряне. При кожни възпаления. Ухапвания от насекоми. Хемороиди. Херпес.
83% Алое Вера + 12 лечебни билки: Лайка, Евкалипт, Пасифлора, Пореч, Червено сандалово дърво, Корен от цикория, Прополис, Мащерка, Екстракт от бял равнец, Корен от джинджифил, Градински чай (салвия), Невен
Хрема - пръска се директно в носа. Щипе, но пресича много бързо хремата. Може да има подобрение веднага или след няколко впръсквания.
Болки в ушите - директно капване на капка от спрея.
Възпалено гърло - директно впръскване. Още при първи симптоми на стягане в гърлото можете да напръскате по-голямо количество и да направите гаргара. Дори да го глътнете, не е вредно.
При рани - промивки за дезинфекция.
При изгаряне - промивки за дезинфекция.
След бръснене - успокоява веднага раздразнените участъци.
За лицето - Порите се отварят и по-лесно кремът попива. Освежава.
За тялото - след баня на влажна кожа. Освежава, отваря порите и подготвя за нанасяне на крем за тяло.

Алое Вера Концентрат
За локални раздразнения и обриви покожата. При рани. Ухапвания от насекоми. Изгаряния.
За кожа с акне - нанася се под дневния и нощния крем. Същото се прави и за дехидратирана и уморена кожа.
При раздразнена кожа и обриви – директно нанасяне. Облекчава сърбежа и успокоява кожата.
При рани - върху и около раната. Спомага за бързото й зарастване. Придърпва краищата на отворените рани и те бързо се затварят. За още по-ефикасно действие предварително можеда се напръска със Спрей за пряко действие.
При диабетни рани се нанася около раната, докато напълно се затвори.
При изгаряния, включително слънчеви - нанася се директно върху мястото. Отнема парещата болка, облекчава.
При ухапвания от насекоми - нанася се директно. Облекчава болката и паренето. Бързо отшумява раздразнението на кожата.
При eкземи, гъбички, псориазис - нанася се директно.

Алое Вера крем с Прополис
За груба и суха кожа. В комбинация със Спрей за пряко действие и Концентрат спомага за бързо регенериране на кожата при рани от изгаряния, ухапвания от насекоми, порезни рани. Замества успешно двевен и нощем крем.
За груба и напукана кожа по цялото тяло, включително пети - нанася се няколко пъти дневно върху добре почистената зона. За по-добър ефект е хубаво първо да се обтрие с памук, напоен със Спрей за пряко действие.
Като дневен или нощен крем - директно нанасяне. За суха кожа на лицето. Може да се комбинира с концентрат. Смесва се малко количество от двата крема. За нормална кожа - 50/50.Ако лицето ви е сухо, нека количеството Прополис да е повече. При мазна кожа - обратното.
При рани, изгаряния, ухапвания от насекоми, раздразнена кожа - да се комбинира заедно със Спрей за пряко действие и Концентрат.